"Akran Zorbalığı" hakkında öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Öğretmenlerimize Sunum Yapıldı

May

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Muhammet EZER' in de ortak olarak katıldığı, ülkemizin farklı illerinden 7 öğretmen ve 48 öğrencinin dâhil olduğu "Doğanın Dönüşümü ve Biyoçeşitlilik" adlı eTwinning projesi başarıyla tamamlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzun kurucusu ve ortağı olduğu eTwinning projesi 'Doğanın Bekçileri' kapsamında Taşucu MTAL, Silifke Fen Lisesi ve Prof.Dr. Durmuş Tezcan MTAL öğretmen ve öğrencileri Kuş Cenneti/Dalyan'a  düzenlenen gezide çevre temizliği yaptılar.

Çevreye olan duyarlılıklarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi  kutluyoruz.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Duygu ERDOĞDU'nun ortağı olduğu 'Doğanın Bekçileri' eTwinning projesi Taşucu Anadolu Lisesi , Prof. Dr. Durmuş Tezcan MTAL ve Silifke Fen Lisesi ortaklığında devam etmektedir. Okulumuz adına projede görev alan  öğretmen ve öğrencilerimiz Mustafa Efe GENCER ve Arda GERELEĞİZ'e teşekkür eder, başarılar dileriz.

Nis

Kaleidoscope of Our Lives isimli eTwinning projemizde sona yaklaşırken, yapılan etkinliklerimizi okul panomuzda sergilemeye başladık

Mrt

24 Mart 2022 Perşembe akşamı İlçe  Milli Eğitim ek binasında gönüllere hitap eden bir etkinlik düzenlendi. Taşucu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Senem ŞİFAN ve Veysel TARDO'nun  düzenlediği şiir dinletisine  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri,okul müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve velilerin  katılımı  ile gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Didem Öztürk Yıldız'ın kurucusu olduğu 'Doğanın Bekçileri' eTwinning projesi Taşucu Anadolu Lisesi ve Silifke Fen Lisesi ortaklığında başlamıştır. Okulumuz adına projede görev alan  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Haz

Mart ayı içerisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Muhammet Ezer ve 9. Sınıf öğrencilerimiz Fatmanur G., Ahmet Faruk Y., Kevser A. ve Sakine A. ile katıldığımız e-Twinning projemizde öncelikle, Öğrencilerimizin Doğanın Uyanışını gözlemlerini sağlamak, ülkemizin farklı Coğrafi Bölgelerinde "Zengin Biyoçeşitliliğin Farkına Varmak", çeşitli Web-2 araçlarını kullanarak hem kendi yetkinlikleri artırmak hem de daha geniş kitlelere ulaştırmak ve en önemlisi öğrencilerimizin ülkemizin farklı bölgelerinden yaşıtları ile güzel dostlular kurmalarını sağlamak hedeflerine ulaşmak için Türkiye'nin farklı şehirlerinden 7 okul ile birçok ortaklaşa çalışma yapıldı.

Okulumuzu temsil eden, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May