DOĞANIN UYANIŞI VE BİYOÇEŞİTLİLİK PROJESİ E-TWINNIG SERÜVENİ

Mart ayı içerisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Muhammet Ezer ve 9. Sınıf öğrencilerimiz Fatmanur G., Ahmet Faruk Y., Kevser A. ve Sakine A. ile katıldığımız e-Twinning projemizde öncelikle, Öğrencilerimizin Doğanın Uyanışını gözlemlerini sağlamak, ülkemizin farklı Coğrafi Bölgelerinde "Zengin Biyoçeşitliliğin Farkına Varmak", çeşitli Web-2 araçlarını kullanarak hem kendi yetkinlikleri artırmak hem de daha geniş kitlelere ulaştırmak ve en önemlisi öğrencilerimizin ülkemizin farklı bölgelerinden yaşıtları ile güzel dostlular kurmalarını sağlamak hedeflerine ulaşmak için Türkiye'nin farklı şehirlerinden 7 okul ile birçok ortaklaşa çalışma yapıldı.

Okulumuzu temsil eden, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bültenimize ulaşmak için TIKLAYINIZ:

Yayın: 05.06.2021 - Güncelleme: 05.12.2022 22:20 - Görüntülenme: 645