T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / SİLİFKE - Taşucu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİR BAHAR AKŞAMI ŞİİR DİNLETİSİ

 24 Mart 2022 Perşembe akşamı İlçe  Milli Eğitim ek binasında gönüllere hitap eden bir etkinlik düzenlendi. Taşucu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Senem ŞİFAN ve Veysel TARDO'nun  düzenlediği şiir dinletisine  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri,okul müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve velilerin  katılımı  ile gerçekleştirildi.

          Hurma kafenin katkılarıyla  hoş bir ambiyans yaratılarak, öğretmen ve öğrenciler şiirlerini dinleyicilerle buluşturdu. Okul tanıtım etkinliği ve e- Twinning projesi kapsamında düzenlenen dinleti öncesinde, okul Müdürü Bülent AKŞAHİN, okul kütüphanesine birçok kıymetli kitaplarını bağışta bulunan Sayın Ahmet Alp ŞAHİN Bey'e şükranlarını sunarak plaket taktim etti.

        Öğretmen ve öğrenciler Türk edebiyatının seçkin şairlerinin şiirleriyle gönülleri mest etti. Okul yiyecek içecek hizmetleri öğretmeni Saadettin Işık'ın katkılarıyla hazırlanan ikramlıklar gelen misafirlere ikram edildi. Pandemi sonrasında böyle güzel etkinlerin özlemini yaşayan seyircilerin bol alkışları ile programa son verildi.Aynı programın 29 Mart Salı akşamı okul pansiyonunda, öğrenciler ve pansiyon çalışanlarına tekrar düzenleneceği belirtildi.

         Okulumuz adına proğrama katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

25-03-202225-03-202225-03-202225-03-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2022 - Güncelleme: 05.12.2022 22:18 - Görüntülenme: 1092
  Beğen | 1  kişi beğendi