Mrt

Özgürlük uğruna bir milletin destan yazdığı yerdir Çanakkale. Binlerce canın özgürlük mücadelesinde verdiği son nefestir Çanakkale. Taşucu MTAL'liler olarak bizler bu önemli günü anarken hazırlamış olduğumuz töreni de öğrenme alanına çevirdik. Çanakkale bir savaştan çok daha fazlasıdır; saygınlık, strateji ve insanlık dersi veren bir zaferin öyküsüdür.

18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününün 109. Yıl dönümünü coşkuyla kutlamada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

21/02/2024 tarihinde okulumuz Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışmanı Feride TEPE tarafından okulumuz öğretmenlerine Psikososyal Destek Programı kapsamında bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz, 2024 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu konsorsiyum üyeliğine hak kazanmıştır. Bu büyük başarıda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Yasemin KELLEÖZÜ, İngilizce öğretimine yepyeni bir soluk getirecek bir eTwinning projesine kurucu ortak olarak başladı. Fransa ve Gürcistan'daki okullarla yürütülen 'The Most Important Thing is to Communicate' isimli bu projede, öğrencilerin oluşturdukları etkinliklerle diğer öğrencilerin İngilizce öğrenimine katkıda bulunurken İngilizceyi içselleştirerek kendilerine de üst düzey fayda sağlaması hedefleniyor.

Şbt

Okulumuz eTwinning projeleri fırtınasına Wellness Diary projesiyle devam ediyor. Uluslararası bir proje olan bu yeni projede, danışman öğretmenler Feride Tepe ve Yasemin Kelleözü oluşturdukları öğrenci gruplarıyla yapacakları etkinliklerle, öğrencilerin iyi oluşlarını artırmayı, kendilerine ve çevrelerine daha faydalı olduklarını hissetmelerini hedefliyor.

Şbt

Okulumuzda eTwinning projeleri başlıyor. Harmony Within: Values Education For Well Being projesi okulumuz psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni Feride Tepe danışmanlığında başladı. Projede değerler eğitimiyle öğrencilerin iyi oluşlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Kutlutekin BAŞ ve Sayın Fatih BURĞUT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SEEZGİN  ile şube müdürlerimizle birlikte okulumuzu ve okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizi ziyaret ettiler.İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ, öğrencilerimizle birlikte yemek yedi. Öğrencilerimizle birlikte şarkı söyleyip onlarla sohbet eden Sayın Müdürümüz Fazilet DURMUŞ, öğrencilerimize kendi yaptığı tatlılardan ikram etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ'a , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız  Sayın Kutlutekin BAŞ ve Sayın Fatih BURĞUT'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SEZGİN'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

12/12/23 tarihinde Okul Rehber Öğretmeni Feride Tepe tarafından pansiyonda kalan öğrencilere 'Şiddeti Önleme' ve 'İhmal ve İstismar' sunumu yapmıştır.

Ara

11/12/23 tarihinde Arkum Ortaokulu okul tanıtımı için ziyaretimize gelmiştir. Alan şefleri Nihat Taşdemir ve Muhammed Ezer atölyeleri, Okul Rehber Öğretmeni Feride Tepe ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Feray Soylu kütüphane ve diğer alanları öğrencilere tanıtmıştır.

Kas

Okul Müdürümüz Fuat ALP, okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında Ankara'da Ata'mızın huzuruna çıkarak Çelenk Koyma Töreni düzenleyerek Anıtkabir'i gezmişlerdir.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmıştır. Okul Müdürümüz Fuat ALP, öğretmenlerimiz için  kutlama afişi hazırlatarak  öğretmenlerimizin gününü kutlamıştır.Kendisine öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimiz bu güzel ve anlamlı günü hep birlikte yemek etkinliğinde buluşarak kutlamışlardır.

Ekm

Kızılisalı İlkokulu’nun yürütmüş olduğu Our Innovative Journey to Learning: STEAM’ adlı Erasmus+ projesi kapsamında İspanya, İngiltere, Sırbistan ve Çekya’dan gelen öğretmen ekibi okulumuzu ziyaret etti.Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından yapılan yemek hazırlama ve sunumunu misafirlerimiz yerinde incelediler.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Feride TEPE, yatılı pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize "Akran Zorbalığı' konulu seminer verip bu konuda öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

"Akran Zorbalığı" hakkında öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.